Bútorfelújítás

Társaságunk a bútorgyártás mellett bútorfelújítással is igyekszik ügyfelei igényeinek teljesebb kielégítésére.


Szolgáltatásunk a régi komolyabb értékeket képviselő darabokra és a modern termékekre egyaránt vonatkozik.

A megrendelőnek ki sem kell mozdulnia otthonából, elég telefonon bejelentkeznie. Képviselőnk egyeztetett időpontban az ügyfél lakásán, telephelyén megtekinti a felújítandó bútort, felméri a teendőket, meghatározza az anyagszükségletet.

A megrendelő kívánságra lakberendezési tanácsadással is szolgál, segít kiválasztani az adott bútorhoz, a lakás, a környezet hangulatához legjobban illeszkedő textilt, bőrbevonatot, de a bútor formai megjelenésének függvényében formai változtatásokra is javaslatot tesz.

A felújítás mindenre kiterjed: a kárpitos tartószerkezet, a rugózat, a párnázat javítására, esetleg cseréjére, a megrongálódott faváz megerősítésére, sőt a látszó farészek felújítására, pácolására (színezés) és lakkozására, vagy politúrozására, viaszolására. Egyszóval: a megújulás teljes körű.

A koros, régi bútorok restaurálást igényelnek.Társaságunk szellemi, szakmai és fizikai képességei lehetővé teszik a korhű restaurálást. Ezirányú tevékenységünkben nagy szerephez jutnak a kézműves feladatok: furnérpótlás, politúrozás, nádazás.


előtte - utána

a kép közepén lévő csíkot balra és jobbra húzva tekinthető meg az előtte - utána állapot
 
bor-fotel-felujitas-elottbor-fotel-felujitas-utan

Referencia képek